ShahrulXtreme
Login form
Search
Site friends

Search Engine Optimization and SEO Tools
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Our poll
Rate my site
Total of answers: 3
Saturday, 21 Oct 2017, 11:16 AM
Download ringtone, wallpaper,theme dan games

Korang nak
donlod ringtone, wallpaper,theme dan games untuk henpon tak...Apa taknak, takder duit.......Ni takyah klua duit la...omputih cakap free...he..he..he.......tak cayer?...korang klik kat cni......Syaratnyer korang mestilah ader henpon yg ader bluetoot...kalau takder, camner nak bluetootkan bender2 tu...... he..he..he dan bayar kat aku duit pengerasnyer........(gurau jer..)Terkezut jugak bila aku jumpa website ni.....baik sungguh ati omputih ni, bagi free tanpa ader aper2 'hidden cost'....akupun sebenarnya, papa aku yang bagitau bender ni.....apalagi akupun asik la mendonlod kat henpon dia...last2 kene pial telinga...he..he..he

Tapi sekarang aku rase sedih la, sebab tak dapat lagi mendonlod....kat smsainsselangor ni kan takleh bawak henpon...hua....hua....hua....

contoh theme



Copyright MyCorp © 2017Powered by uCoz